Schrijf goede titels bij artikel marketing.

Wanneer je voor je affiliate website een product wilt verkopen is het belangrijk om te starten met een goede titel. Wat ook erg belangrijk is, is dat je het zoekwoord in de titel verwerkt. Door dit te doen zal je direct je klant binden aan je pagina. Daarnaast kunnen de zoekmachines je pagina ook beter vinden. 

Net als bij je eigen website is het ook belangrijk dat het hoofdzoekwoord terugkomt in de titel van je artikel marketing tekst. Zo zal de pagina beter vindbaar zijn en dat heeft waarde voor de ranking van je website binnen Google en Bing.

Wat ik zelf altijd belangrijk vind is dat de partner website waarop je het artikel plaatst ook profijt heeft van de tekst. Hoe beter deze pagina scoort, hoe waardevoller je link zal zijn op de langere termijn. Zonder dat je aan het concurreren bent met de teksten die je zelf voor artikel marketing hebt geschreven. 

Zorg dat de titel kort van stuk is, deze teksten scoren doorgaans veel hoger en leveren je hierdoor dus ook veel meer op. De titel is misschien wel het belangrijkste onderdeel.